Home / Contact / Desserts / IJshoeve / Scheldepad / Trimard Ruiterpad

   Deze prachtige oude Hoeve bevindt zich in een landelijk kader langs de Spiere vallei en de schelde route

Reeds enkele jaren houdt de familie Terrijn-Walcarius vanaf begin mei tot eind  september hier een gezellig terras open. U kunt op deze hoeve rustig genieten van een koele drank,een pannekoek of een keuze maken uit de verschil-lende ijscoupes. Al deze producten worden op de hoeve zelf gemaakt.U kunt er ook terecht voor een belegde oven koek (koud of warm), of een qroque-monsieur alles opgediend met verse groenten. Kom gerust bij ons langs om het dessert te gebruiken op uw familiefeest of een boterham te eten op een verrassingsreis, een fietstocht of een wandeltocht met het gezin of in groepsverband... Alles kan besproken worden. Op de hoeve kunt U ook ijs en frisco's kopen om mee te nemen. Ook ijstaarten voor alle gelegenheden (op voorhand aan te vragen).
We hebben het hele jaar door aanloop, met natuurlijk de nadruk op de zomer. We krijgen mensen uit de omgeving die hier ijs komen halen voor thuis in de vriezer, maar ook veel toeristen doordat we hier langs een populaire fietsroute zitten. Als het weer een beetje beter wordt, zit het hier soms al vanaf elf uur 's morgens vol op het terras. Sommigen zitten hier zo een paar uur met een ijsje of een kopje koffie. Te genieten van de rust, het zonnetje en het gefluit van de vogeltjes. De gewone dingen die je zelf na twintig jaar niet meer opvallen.
De West-Vlaamse Leie en Scheldestreek is een bijzonder schilderachtige streek met verrassende panorama's, talloze windmolens, boerderijen en kastelen en niet in het minst de vele idyllische dorpskernen, vaak verscholen, maar steeds een ontdekking.
m.v.g Magda & Bernard.    Enkele beelden uit ons fotoalbum.